Prepare and measure all ingredients. Rinse the cyclantera well. Take mixed rice, different types and varieties.
Подготовьте и отмерьте все ингредиенты. Циклантеру хорошо промойте. Рис возьмите смешанный, разных видов и сортов.
Rinse the rice and boil until half cooked. Mix with minced meat and egg, salt to taste.
Рис промойте и отварите до полуготовности. Смешайте с фаршем и яйцом, посолите по вкусу.
Cut off the tops of the cyclanthera and remove the core. Fill with rice.
У циклантеры срежьте макушки, выньте сердцевину. Наполните рисом.
Place the cyclanteras into the mold. Mix spices, mayonnaise and ketchup in a bowl. Add the tomato, water and pour over the cyclantera. Place in a preheated oven for 30 minutes at 180˚C.
Выложите циклантеры в форму. В миске смешайте специи, майонез и кетчуп. Добавьте помидор, воду и залейте циклантеры. Поставьте в разогретую духовку на 30 минут при температуре 180˚C.
Before serving, sprinkle with fresh herbs and garnish with parsley leaves. Serve with sour cream.
Перед подачей посыпьте свежей зеленью и украсьте листиками петрушки. Подавайте со сметаной.