Wash potatoes, carrots and eggs. Boil until tender and cool.
Картофель, морковь и яйца промойте. Отварите до готовности и остудите.
Cut carrots, sausage, potatoes and eggs into equal cubes.
Морковь, колбасу, картофель и яйца порежьте на одинаковые кубики.
If necessary, dry the cucumbers with a paper towel and cut into small cubes.
Огурцы при необходимости просушите бумажным полотенцем и порежьте на мелкие кубики.
Drain the liquid from the peas. Mix all ingredients in a deep container.
Слейте с горошка жидкость. Смешайте все ингредиенты в глубокой емкости.
Add salt, pepper and mayonnaise to the contents of the container. Mix the salad thoroughly.
В содержимое емкости добавьте соль, перец и майонез. Тщательно перемешайте салат.
Place Olivier into tartlets or small glass glasses.
Выложите Оливье в тарталетки или небольшие стеклянные стаканы.