Prepare and measure all ingredients. You can use minced meat at your discretion.
Подготовьте и отмерьте все ингредиенты. Мясной фарш можете использовать на свое усмотрение.
Mix the ingredients for the dough, knead the dough for chebureks and let it stand for an hour.
Смешивайте ингредиенты для теста, замесите тесто для чебуреков и дайте ему постоять час.
Prepare the filling by thoroughly mixing all its ingredients.
Подготовьте начинку, тщательно смешав все её ингредиенты.
Roll out the dough, cut out circles.
Раскатайте тесто, вырежьте кружки.
Spread the filling thinly onto the dough and seal the edges.
Выложите тонко начинку на тесто и скрепите края.
Make all the preparations and fry the pasties in a frying pan with plenty of vegetable oil. Fry on both sides.
Сделайте все заготовки и обжарьте чебуреки на сковороде с большим количеством растительного масла. Обжаривайте с двух сторон.
Place the pasties on paper napkins.
Выложите чебуреки на бумажные салфетки.
Serve hot with tomato sauce.
Подаватйте к столу горячими с томатным соусом.