Lay out all the ingredients in front of you.
Разложите все ингредиенты перед собой.
Prepare the filling. Mix cottage cheese, sugar and starch. Stir.
Приготовьте начинку. Смешайте творог, сахар и крахмал. Перемешайте.
For the dough, combine cottage cheese, sugar, vanilla sugar and salt, mix everything well. Pour in butter and milk, stir. Sift flour with baking powder. Knead a soft, non-stick dough.
Для теста соедините творог, сахар, ванильный сахар и соль, все хорошо перемешайте. Влейте масло и молоко, перемешайте. Просейте муку с разрыхлителем. Замесите мягкое, не липнущее к рукам тесто.
Roll out the dough, trim off any uneven edges and cut into rectangles.
Раскатайте тесто, отрежьте неровные края и нарежьте на прямоугольники.
Place the filling on one side and roll into rolls.
Выложите начинку с одной стороны и сверните в рулетики.
Bake in the oven at 180°C for 30 minutes.
Выпекайте в духовке при 180°C на 30 минут.
Sprinkle with powdered sugar.
Посыпьте сахарной пудрой.