Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Peel the zucchini and grate it on a fine grater, squeeze out excess moisture.
Кабачок очистите от шкурки и натрите на мелкой терке, отожмите от лишней влаги.
In a bowl, combine zucchini, eggs, cottage cheese, and spices. Mix well. Next add flour and baking powder. Melt the butter and stir into the mixture.
В миске соедините кабачок, яйца, творог, специи. Хорошо перемешайте. Далее добавьте муку, разрыхлитель. Сливочное масло растопите и вмешайте в смесь.
Divide the dough into the molds. Bake for 30 minutes in an oven preheated to 180°C. Once ready, let cool slightly.
Разложите тесто по формочкам. Выпекайте 30 минут в разогретой до 180°C духовке. После готовности дайте немного остыть.
These cupcakes go great with sour cream. Best served warm.
Эти кексики отлично сочетаются со сметаной. Лучше подавать теплыми.