Wash the vegetables.
Овощи помойте.
Finely chop the garlic and grind it with salt into a paste. Pour kefir into a container, add sugar and salt, add a glass of flour. Mix thoroughly. Add garlic, smoked paprika and soda to the dough. Add the remaining flour and stir. Fry pancakes in a frying pan on both sides.
Мелко нарежьте чеснок и перетрите его с солью в кашицу. Вылейте в емкость кефир, добавьте сахар и соль, всыпьте стакан муки. Тщательно перемешайте. Добавьте в тесто чеснок, копченую паприку и соду. Всыпьте оставшуюся муку и перемешайте. Жарьте блины на сковородке с обеих сторон.
Cut the zucchini into thin slices. Cut the sweet pepper in half. Place vegetables on a baking sheet. Grease the zucchini with vegetable oil and sprinkle with Adyghe salt. Place in an oven preheated to 180°C for 15 minutes.
Цукини нарежьте на тонкие пластины. Сладкий перец разрежьте пополам. Выложите овощи на противень. Цукини смажьте растительным маслом и посыпьте адыгейской солью. Поставьте запекаться в разогретую до 180°С духовку на 15 минут.
Transfer vegetables to a plate. Remove the skin from the pepper. Cut tomatoes and cheese into thin slices. Mix cottage cheese with sour cream, add herbs. Start assembling the pancakes: grease the pancake with melted cheese. Place cottage cheese in the center, tomatoes and zucchini on top. Then pepper and a piece of cheese. Wrap the pancake and place it on a baking sheet. Bake in the oven for 5 minutes.
Переложите овощи на тарелку. С перчика снимите кожицу. Томаты и сыр нарежьте тонкими слайсами. Смешайте творог со сметаной, добавьте зелень. Начните сборку блинов: блин смажьте плавленным сыром. В центр выложите творог, сверху томаты и цукини. Затем перец и кусочек сыра. Заверните блинчик и отправьте на противень. Выпекайте в духовке 5 минут.
Serve hot with tomato sauce.
Подавайте горячими с томатным соусом.