Pre-boil the potatoes, carrots and eggs. Cool and peel.
Предварительно отварите картофель, морковь и яйца. Остудите и очистите.
Cut the sausage, potatoes, eggs and carrots into small cubes.
Колбасу, картофель, яйца и морковь нарежьте мелкими кубиками.
Dry the cucumbers from excess brine with a paper towel and also cut into cubes.
Просушите огурцы от излишков рассола с помощью бумажного полотенца и также нарежьте кубиками.
Mix all ingredients in a deep bowl. Drain the liquid from the peas and add them to the rest of the products.
В глубокой чаше смешайте все ингредиенты. Слив с горошка жидкость, отправьте его к остальным продуктам.
Add spices and season the salad with mayonnaise. Stir.
Добавьте специи и заправьте салат майонезом. Перемешайте.
Serve Olivier in tartlets.
Подавайте Оливье в тарталетках.