Prepare and measure all ingredients. The recipe uses broth, you can use any broth or cook with water. Lentils should be soaked for 2 hours.
Подготовьте и отмерьте все ингредиенты. В рецепте используется бульон, можно взять любой или готовить на воде. Чечевицу надо замочить на 2 часа.
Wash the lentils and soak in water for 2 hours.
Чечевицу промойте и замочите на 2 часа в воде.
Cut the onions and carrots into 2 cm rings.
Лук и морковь нарежьте кольцами 2 см.
Place everything together in the broth, bring to a boil and simmer over low heat for 30 minutes.
Все вместе переложите в бульон, доведите до кипения и варите на медленном огне 30 минут.
At the end, add grated garlic, spices to your taste and leave for a few more minutes.
В конце добавьте натёртый чеснок, специи на ваш вкус и оставьте ещё на несколько минут
Serve with fresh herbs, lard and black bread.
Подавайте со свежей зеленью, салом и чёрным хлебом.