Prepare and measure all ingredients.
Подготовьте и отмерьте все ингредиенты.
Wash and cut the pork heart.
Промойте и нарежьте свиное сердце.
Boil the heart for 15 minutes.
Проварите сердце 15 минут.
Rinse the heart pieces well again.
Снова хорошо промойте кусочки сердца.
Place the heart in a greased frying pan. Add grated carrots and a little water. Close the lid and simmer for 10 minutes, stirring occasionally.
В смазанную маслом сковороду выложите сердце. Добавьте натёртую морковь, немного воды. Закройте крышкой и тушите 10 минут, переодически помешивая.
At the end of cooking, add salt, pepper and dill. Simmer for another minute and turn off the heat.
В конце готовки посолите, поперчите и добавьте укроп. Ещё минуту потушите и выключите нагрев.
Serve with any side dish. Good with buckwheat, rice, mashed potatoes or pasta.
Подавайте с любым гарниром. Хорошо с гречкой, рисом, пюре или макаронами.