Prepare and measure all ingredients. Rinse the fish well and dry.
Подготовьте и отмерьте все ингредиенты. Рыбу хорошо промойте и обсушите.
Mix water, sour cream, tom yum paste, salt and prepared fish seasoning. Place the fish on a deep baking sheet, pour in the sauce and leave to marinate for half an hour. The fish should be half in this sauce.
Смешайте воду, сметану, пасту том-ям, соль и готовую приправу для рыбы. Рыбу выложите на глубокий противень, налейте соус и оставьте мариноваться на полчаса. Рыба должна быть наполовину в этом соусе.
Place the marinated fish in an oven preheated to 180˚C for 30 minutes. The top of the fish is fried, the bottom is stewed. The result is an interesting, spicy taste and tender, juicy meat.
Промариновавшуюся рыбу поставьте в разогретую до 180˚C духовку на 30 минут. Верх рыбы зажаривается, низ тушится. Получается интересный, островатый вкус и нежнейшее, сочное мясо.
Serve on a plate with your favorite side dish and top with sauce.
Подавайте на стол на тарелке с любимым гарниром, полейте соусом.