Prepare and measure all ingredients. The oatmeal must be ground into flour or ready-made whole grain oat flour can be used. Prepare your brownie pans.
Подготовьте и отмерьте все ингредиенты. Овсянку надо перемолоть в муку или использовать готовую муку овсяную цельнозерновую. Приготовьте формочки для брауни.
In a deep container, mix eggs, sour cream and honey until smooth.
В глубокой емкости перемешайте до однородного состояния яйца, сметану и мёд.
In a separate bowl, mix all dry ingredients: all types of flour, cocoa powder and baking powder. Add the dry mixture to the egg-sour cream mixture. Mix thoroughly.
В отдельной миске смешайте все сухие ингредиенты: все виды муки, какао порошок и разрыхлитель. Добавьте сухую смесь в яично-сметанную массу. Тщательно перемешайте.
Pour the dough into molds and bake in the oven at 180˚C for 30 minutes, checking for doneness with a toothpick.
Выложите тесто в формы и выпекайте в духовке при 180˚C 30 минут, готовность проверяя зубочисткой.
When serving, sprinkle with powdered sugar. You can add chocolate coating (cocoa, butter and sugar/sweetener), ice cream, fruit or berries.
При подаче присыпьте сахарной пудрой. Можно добавить шоколадную глазурь (какао, сливочное масло и сахар/подсластитель), мороженое, фрукты или ягоды.