Wash the apples.
Помойте яблоки.
Cut the apples into small slices and place on a plate.
Яблоки нарежьте маленькими дольками и сложите в тарелку.
Break the eggs and mix with a mixer, adding sugar, beat everything into a fluffy mass.
Разбейте яйца и перемешайте миксером, добавив сахар, взбейте всё в пышную массу.
Add flour to the mixture through a sieve and mix gently.
Через сито добавьте муку к массе, аккуратно перемешайте.
Place apple slices into the pan.
В форму выложите кусочки яблок.
Fill with the prepared mixture. Bake for 30 minutes at 180°C. Check readiness with a dry splinter or toothpick.
Залейте готовой массой. Выпекайте 30 минут при 180°С. Проверьте готовность сухой лучиной или зубочисткой.
Serve with tea, coffee or cocoa. Make a pattern of vanilla powder on top and decorate with a sprig of viburnum.
Подавайте с чаем, кофе или какао. Сверху сделайте узор из ванильной пудры и украсьте веточкой калины.