Lay out all the ingredients in front of you.
Разложите все ингредиенты перед собой.
Beat the eggs with a mixer until white foam. Add sugar and flour in a thin stream and continue whisking.
Взбейте миксером яйца до белой пены. Тонкой струйкой всыпьте сахар, муку и продолжайте взбивать.
Pour the dough into a baking dish. Pre-grease the mold with butter. Bake in the oven for 40 minutes at 200°C.
Тесто перелейте в форму для выпечки. Форму предварительно смажьте сливочным маслом. Пеките в духовке 40 минут при 200°C.
Cut the biscuit into two layers. Grind the cottage cheese through a sieve, add chopped pears to the mixture. Beat lightly with a mixer. Grate the chocolate. Grease the cakes with cream and combine. Coat the sides with cream and sprinkle with grated chocolate. Coat the top of the cake with cream and decorate with kiwi slices.
Бисквит разрежьте на два коржа. Творог перетрите через сито, добавьте в массу нарезанные груши. Слегка взбейте миксером. Шоколад натрите на терке. Коржи смажьте кремом, соедините. Обмажьте бока кремом и обсыпьте тертым шоколадом. Верх торта промажьте кремом и украсьте кружочками киви.
Serve with tea.
Подавайте к чаю.