After pre-rinsing, boil the potatoes, carrots and eggs. Wash the beef and trim the veins.
Предварительно промыв, отварите картофель, морковь и яйца. Помойте говядину и срежьте жилки.
Boil a piece of beef in salted water for 90-120 minutes after the water boils.
Отварите кусок говядины в подсоленной воде в течение 90-120 минут после закипания воды.
While the meat is cooking, chop the pickles.
Пока варится мясо, нарежьте соленые огурцы.
Cut the boiled and peeled potatoes into cubes.
Кубиками нарежьте отваренный и очищенный картофель.
Peel the finished carrots and cut into cubes.
Готовую морковь очистите и нарежьте кубиками.
Peel the eggs from their shells. Cut into cubes.
Очистите яйца от скорлупы. Нарежьте кубиками.
Grind the boiled and cooled beef.
Измельчите отваренную и охлажденную говядину.
Place the chopped vegetables and meat in a deep bowl and add mayonnaise.
Выложите нарезанные овощи и мясо в глубокую чашу и добавьте майонез.
Add salt and pepper. Stir the contents of the bowl.
Добавьте соль и перец. Перемешайте содержимое чаши.
Place the salad on a plate, garnish with parsley leaves and halved boiled eggs. Serve chilled.
Выложите салат на тарелку, украсьте листьями петрушки и половинками вареного яйца. Подавайте охлажденным.