Lay out all the ingredients in front of you. Preheat oven to 200°C.
Разложите все ингредиенты перед собой. Разогрейте духовку до 200°C.
Using a mixer, beat the eggs with sugar until fluffy. Add sour cream and soda to the mixture and stir. Add flour, stir. Pour in vegetable oil, stir until smooth.
Миксером взбейте яйца с сахаром до пышной пены. Добавьте в смесь сметану с содой и перемешайте. Всыпьте муку, перемешайте. Влейте растительное масло, перемешайте до однородности.
Divide the dough into two parts. Add poppy seeds to one part, add cocoa to the other, mix.
Тесто разделите на две части. В одну часть добавьте мак, а в другую добавьте какао, перемешайте.
Spoon the batter into the pan, alternating between the white and brown mixture. Place in the preheated oven to bake for 50 minutes.
Выкладывайте тесто в форму по ложке, чередуя белую и коричневую смесь. Поставьте выпекаться в разогретую духовку на 50 минут.
Before serving, sprinkle the pie with powdered sugar.
Перед подачей посыпьте пирог сахарной пудрой.