Prepare and measure all ingredients. Boil the water.
Подготовьте и отмерьте все ингредиенты. Вскипятите воду.
Cut the onion into half rings, grate the carrots on a coarse grater
Нарежьте лук полукольцами, морковь натрите на крупной тёрке
Grease a frying pan with oil, fry onions and carrots until golden brown
Смажьте сковороду маслом, обжарьте лук и морковь до золотистого цвета
Sort and rinse the buckwheat, add to the vegetables
Переберите и промойте гречку, всыпьте к овощам
Add cold water. Dilute the broth in boiling water and add to the pan
Добавьте холодную воду. В кипятке разбавьте бульон и добавьте в сковороду
Salt, add dill, potato seasoning and suneli hops to the pan with buckwheat and vegetables
Посолите, добавьте укроп, картофельную приправу и хмели-сунели в сковороду с гречкой и овощами
Mix everything. Bring to a boil and reduce heat to low. Cover the pan with a lid. Wait until the buckwheat is ready and it has absorbed all the water.
Все перемешайте. Доведите до кипения и убавьте огонь до минимума. Накройте сковороду крышкой. Ждите до готовности гречки когда она впитает всю воду.
Serve hot, optionally garnished with fresh herbs. Goes well with meat and fish, as well as offal.
Подавайте в горячем виде, можно дополнительно украсить свежей зеленью. Хорошо сочетается с мясом и рыбой, а также с субпродуктами.