Place all ingredients on a work surface.
Разложите все ингредиенты на рабочей поверхности.
Prepare the pie dough. Mix flour with salt and soda. Add cream, vegetable oil, sugar, milk. Knead the dough until it resembles soft plasticine. Place it in the refrigerator for 30 minutes.
Приготовьте тесто для пирога. Смешайте муку с солью и содой. Добавьте сливки, растительное масло, сахар, молоко. Замесите тесто, пока оно не будет напоминать мягкий пластилин. Поставьте его в холодильник на 30 минут.
Finely chop the onion and chop the basil to taste.
Мелко нарежьте лук, измельчите базилик по вкусу.
Take out the dough. Roll out thinly into approximately a rectangle shape. Spread the filling over the entire area, leaving a 3 cm edge. Roll the dough stuffed on top into a sausage and place it in a deep bowl in the shape of a snail. Spread butter on top and cover with foil. Poke holes with a fork and bake in the oven for 40 minutes at 200°C.
Достаньте тесто. Тонко раскатайте примерно в форму прямоугольника. Выложите начинку по всей площади, оставляя края по 3 см. Закатайте начиненное сверху тесто в колбаску и уложите в глубокую миску в виде улитки. Сверху намажьте сливочным маслом, накройте фольгой. Сделайте вилкой проколы и выпекайте в духовке 40 минут при температуре 200°C.
Serve with baked milk. Brush the top with melted butter and sprinkle with dill.
Подавайте с топленым молоком. Сверху смажьте сливочным топленым маслом и посыпьте укропом.