Chop the onion. Wash the tomatoes and cut into small pieces.
Лук измельчите. Помидоры помойте и нарежьте на небольшие кусочки.
Place minced meat with chopped onion in a heated frying pan with oil. Fry over high heat until golden brown. Stir and fry on medium for 7 minutes. Add salt and black pepper.
В разогретую сковороду с маслом выложите фарш с измельчённым луком. Обжаривайте на сильном огне до появления золотистой корочки. Перемешайте и жарьте уже на среднем 7 минут. Добавьте соль и чёрный перец.
Boil your favorite pasta shape in salted water according to the instructions on the package.
В подсоленной воде отварите макароны любимый формы согласно инструкции на упаковке.
Add chopped tomatoes to the pan with minced meat. Simmer everything together for 7 minutes.
Добавьте в сковороду с фаршем нарезанные помидоры. Тушите все вместе 7 минут.
Place the finished pasta in a colander to drain the water. Place them in a frying pan with minced meat and mix well. Simmer covered for 5 minutes.
Готовые макароны поместите в дуршлаг, чтобы стекла вода. Переложите их в сковороду с фаршем и хорошо перемешайте. Потомите под крышкой 5 минут.
Serve hot with your favorite pickles.
Подавайте горячими с любимыми соленьями.