Prepare and measure all ingredients.
Подготовьте и отмерьте все ингредиенты.
Carefully cut the avocado into 2 halves; remove the bone; Use a spoon to carefully remove the pulp so that the skin halves remain intact - we will place the finished salad (snack) in them;
Авокадо аккуратно разрежьте на 2 половинки; вытащите косточку; ложкой аккуратно вытащите мякоть, чтобы половинки кожицы остались целыми - в них мы будем раскладывать готовый салат (закуску);
Cut the avocado pulp into small cubes about 1.5 cm; sprinkle with grapefruit juice to prevent darkening;
Мякоть авокадо нарежьте мелкими кубиками примерно 1,5 см; сбрызните соком грейпфрута, чтоб не потемнели;
Cut the tomato and grapefruit into small cubes; place on paper to absorb excess juice;
Помидор и грейпфрут нарежьте мелкими кубиками; положите на бумагу, чтоб впитался лишний сок;
Break the chips into small pieces
Чипс поломайте на мелкие кусочки
Combine salad tuna, avocado, tomato and grapefruit; sprinkle with spices; Just before serving, add the chip crumbs.
Смешайте салатный тунец, авокадо, помидор и грейпфрут; посыпьте специями; перед самой подачей добавьте крошки чипсов
Carefully spoon the mixture among the avocado halves and serve.
Аккуратно разложите смесь по половинкам авокадо и подавайте на стол
Before serving, stick a spicy chip into each appetizer or sprinkle with grated Parmesan cheese.
Перед подачей воткните в каждую закуску острую чипсину или посыпьте тертым пармезаном.