Prepare and measure all ingredients. Defrost the puff pastry.
Подготовьте и отмерьте все ингредиенты. Слоеное тесто размарозьте.
Prepare the filling. Add egg, sugar and a pinch of vanillin to the cottage cheese. Mix thoroughly. You can beat it with a blender, the curd mass will turn out more tender.
Приготовьте начинку. Добавьте к творогу яйцо, сахар и щепотку ванилина . Тщательно перемешайте. Можно взбить блендером, творожная масса получится нежнее.
Roll out the dough. Sprinkle a little flour on the work surface, take the dough and start rolling it into a layer 5-7 mm thick. Cut into 4 squares.
Раскатайте тесто. На рабочую поверхность посыпьте немного муки, возьмите тесто и начните катать в пласт толщиной 5-7 мм. Нарежьте на 4 квадрата.
Place curd filling in each square. This time I decided to add a little raspberry jam (it turned out pretty good).
В каждый квадратик положите творожную начинку. В этот раз я решила добавить немного малинового варенья (получилось неплохо).
Now roll the square and shape it into an envelope. The edges need to be pinched well. Brush with yolk and leave for 15 minutes.
Теперь сверните квадратик и придайте форму конвертика. Края нужно хорошо защипать . Смажьте желтком и оставьте на 15 минут.
Place our cheesecakes on a baking sheet and place in an oven preheated to 200˚C for 15 minutes.
Переложите наши ватрушки на противень и отправьте в заранее разогретую до 200˚C духовку на 15 минут.
When the cake is ready, let it cool slightly and sprinkle with powdered sugar.
Когда выпечка будет готова, дайте ей немного остыть и посыпьте сахарной пудрой .
Serve with fresh berries.
Подавайте со свежими ягодами.