Prepare and measure all ingredients. Rinse and dry the chicken fillet.
Подготовьте и отмерьте все ингредиенты. Куриное филе промойте и обсушите.
Cut the fillet. Fry for 10 minutes in a frying pan until crusty, adding salt and pepper to taste.
Нарежьте филе. Обжаривайте 10 мин на сковороде до корочки, посолив и поперчив по вкусу.
Rinse the rice and place in a pan with water.
Рис промойте и выложите в кастрюлю с водой.
Add dried carrots to the rice, salt and pepper. Add dry red pepper.
Добавьте к рису сушенную морковь, посолите и поперчите. Добавьте перец красный сухой.
Cook for 20 minutes until the liquid evaporates.
Варите 20 минут до выпаривания жидкости.
Add chopped tomato and chili sauce to the meat. Add water and simmer for 10 minutes.
К мясу добавьте нарезанный помидор и соус чили. Добавьте воду и тушите 10 минут.
When serving, place rice on a plate and top with meat and gravy. Sprinkle with sesame seeds.
При подаче выложите на тарелку рис, а сверху мясо с подливой. Посыпьте кунжутом.