Prepare all the necessary ingredients to prepare this recipe. Rinse all the vegetables under running water. Peel the garlic. Remove the stem and seeds from the Romano pepper.
Подготовьте все необходимые продукты для приготовления данного рецепта. Овощи все промойте под проточной водой. Чеснок почистите. У перца Романо уберите плодоножку и семечки внутри.
Cut iceberg lettuce into large pieces.
Салат айсберг нарежьте на крупные кусочки.
Cut the tomatoes into thin slices and the pepper into strips.
Помидоры нарежьте на тонкие дольки, а перец на полосочки.
Place chopped iceberg lettuce, tomato, pepper and canned corn in a salad bowl. Add salt to taste.
Сложите в салатник нарезанные салат айсберг, помидор, перец и консервированную кукурузу. Посолите по вкусу.
Chop the parsley and cilantro as finely as possible.
Петрушку и кинзу нарежьте как можно мельче.
Mix chopped herbs, pressed garlic and olive oil in a bowl.
Смешайте в мисочке измельченную зелень, пропущенный через пресс чеснок и оливковое масло.
Season the salad with the prepared dressing and mix everything carefully.
Заправьте салат подготовленной заправкой и все аккуратно перемешайте.
There are no special tips for serving this salad, because... it itself is very bright and elegant. This salad can be eaten as an independent dish, but it is also very suitable as an addition to the main dish or can easily replace a side dish for meat or fish.
Особых советов по подаче этого салата нет, т.к. он сам по себе очень яркий и нарядный. Этот салатик можно кушать, как самостоятельное блюдо, но и он очень хорошо подойдет в виде дополнения к основному блюду или вполне сможет заменить гарнир к мясу или рыбе.