Fry the champignons.
Обжарьте шампиньоны.
Finely chop the fried mushrooms. Add mushrooms, crackers and egg to the minced meat. Mix thoroughly. Add spices to taste and stir again.
Мелко нарежьте жареные грибы. Добавьте в фарш грибы, сухари и яйцо. Тщательно перемешайте. Добавьте специи по вкусу и еще раз перемешайте.
Form the minced meat into cutlets and fry until golden brown in a frying pan.
Сформируйте из фарша котлеты и обжарьте до золотистой корочки на сковороде.
Transfer the fried cutlets into a mold and place in the oven preheated at 180°C for 15-20 minutes.
Переложите обжаренные котлеты в форму и отправьте в духовку, разогретую на 180 °C, на 15-20 минут.
Serve the cutlets on a bed of fresh arugula with lemon juice.
Подавайте котлеты на подушке из свежей рукколы с лимонным соком.