Prepare and measure all ingredients. Rinse fresh herbs well. Have a can opener ready to open cans of beans and corn.
Подготовьте и отмерьте все ингредиенты. Хорошо промойте свежую зелень. Приготовьте консервный нож для открытия банок с фасолью и кукурузой.
Boil the eggs hard, peel and grate on a coarse grater.
Сварите яйца вкрутую, очистите и натрите на крупной тёрке.
Cut the chicken into cubes and fry in a frying pan without oil.
Нарежьте мясо курицы кубиком и обжарьте на сковороде без масла.
Boil carrots and cut into cubes
Сварите морковь и нарежьте кубиком
Grate the cheese
Натрите сыр
Chop the greens
Нарежьте зелень
Open canned food and drain water
Откройте консервы и слейте воду
Mix all ingredients, salt and pepper to taste.
Смешайте все ингредиенты, посолите и поперчите по вкусу.
Serve cold as an appetizer.
Подавайте в холодном виде как закуску.