Prepare and measure all ingredients. Wash the eggplants and peel the onions.
Подготовьте и отмерьте все ингредиенты. Баклажаны помойте, лук очистите от шелухи.
Cut the eggplants and onions into quarter rings.
Нарежьте баклажаны и лук четвертинками колец.
Layer a glass saucepan with onions in the first layer, eggplants in the second, and close with a lid. Microwave at maximum power for 25 minutes.
Стеклянную кастрюльку первым слоем выложите луком, вторым - баклажанами, закройте крышкой. Поставьте в микроволновку на максимальной мощности на 25 минут.
Stir the vegetables into the pan. Add water, vinegar and seasoning. Pepper it. Stir and microwave again for another 10 minutes.
Перемешайте овощи в форме. Добавьте воду, уксус и приправу. Поперчите. Перемешайте и поставьте снова в микроволновку еще на 10 минут.
Cool the prepared vegetables slightly.
Готовые овощи немного остудите.
Great as a light vegetable side dish for meat or eggs. Good served with mashed potatoes.
Отлично подходит в качестве легкого овощного гарнира к мясу или яйцам. Хорошо подать к картофельному пюре.