Wash the chicken eggs. Set the water for the dumplings to boil.
Помойте куриные яйца. Поставьте китятиться воду для галушек.
Place cottage cheese, chicken egg, wheat and corn flour, sour cream and sugar to taste in a deep bowl.
Положите в глубокую миску творог, куриное яйцо, пшеничную и кукурузную муку, сметану и сахар по вкусу.
Mix the dumpling dough thoroughly until smooth.
Тщательно смешайте тесто для галушек до однородности.
Form the dough into small round dumplings.
Сформируйте из теста небольшие круглые галушки.
Carefully place the dumplings into the boiling water.
Аккуратно поместите галушки в кипящую воду.
Cook the dumplings until they float to the surface. Then cook the dumplings until tender for another 4-5 minutes.
Варите галушки до момента, пока они не всплывут. После варите галушки до готовности еще 4-5 минут.
Place the dumplings in a colander.
Откиньте галушки на дуршлаг.
Place the dumplings on serving plates, add butter and serve.
Разложите галушки по порционным тарелкам, добавьте сливочное масло и подавайте к столу.
Serve cottage cheese dumplings with your favorite jam and fresh berries.
Подавайте галушки с творогом с любимым джемом и свежими ягодами.