Thaw the duck. Rinse under cold water, dry with a napkin. Prepare a baking sheet, foil and string or string.
Разморозьте утку. Промойте под холодной водой, высушите салфеткой. Подготовьте противень, фольгу и нитку или веревку.
Rub the duck inside and out with garlic and sprinkle with dried garlic.
Утку натрите внутри и снаружи чесноком и посыпьте сушеным чесноком.
Rub with salt.
Натрите солью.
Rub with black ground pepper.
Натрите черным молотым перцем.
Top with soy sauce.
Сверху полейте соевым соусом.
Leave to marinate overnight in the refrigerator.
Оставьте мариноваться на всю ночью в холодильнике.
Place the finished carcass in a baking tray, fill it with potatoes, and sew it up with thread or rope. Place the potatoes on a baking sheet and lightly salt to taste.
Готовую тушку выложите в противень, заполните картофелем, зашейте ниткой или веревкой. Выложите картофель на противень и слегка посолите по вкусу.
Cover with foil and bake for 2.5 hours at 200°C degrees.
Накройте фольгой и выпекайте 2,5 часа и 200°C градусах.
After 2 hours of baking, open the foil and periodically baste with fat from the baking dish.
После 2 часов выпекания откройте фольгу и периодически поливайте жиром из формы для запекания.
Serve hot.
Подавайте горячей.