Prepare all ingredients. Wash the chicken thoroughly. Wash and peel the vegetables. Grate the carrots and melted cheese or finely chop them. Cut the chicken and potatoes into cubes.
Подготовьте все ингредиенты. Курицу тщательно помойте. Овощи помойте и очистите. Морковь и плавленный сыр натрите на терке или мелко нарежьте. Курицу и картофель нарежьте кубиком.
Finely chop the chicken fillet and fry in olive oil for 7 minutes. Add chopped carrots and fry a little.
Куриное филе мелко нарежьте, обжаривайте на оливковом масле 7 минут. Добавьте нарезанную морковь, немного обжарьте.
Pour water into a saucepan and add chopped potatoes. Cook for 20 minutes.
В кастрюлю налейте воду, добавьте в нее нарезанный картофель. Варите 20 минут.
Add the fried fillet with carrots and cook for another 10 minutes. Add salt and pepper. When the soup is almost ready, place the processed cheese into the pan. Stir them thoroughly so that the cheeses are completely dissolved in the soup and do not form lumps.
Добавьте обжаренное филе с морковью и варите еще 10 минут. Добавьте соль, перец. Когда суп будет почти готов, опустите в кастрюлю плавленые сырки. Как следует размешайте их, чтобы сырки полностью растворились в супе и не образовали комочков.
When the soup is ready, add finely chopped herbs and let it brew for a while.
Когда суп будет готов, добавьте мелко нарезанную зелень, дайте немного настояться.
Place garlic croutons on a plate before serving.
Перед подачей положите в тарелку чесночные гренки.