Prepare your ingredients.
Подготовьте ингредиенты.
Finely chop the onion and fry in a frying pan with a drop of vegetable oil.
Лук мелко нарежьте и обжарьте на сковороде с каплей растительного масла.
Rinse the champignons well, peel, chop, add to the pan with the onions and fry.
Шампиньоны хорошо промойте, почистите, нарежьте, добавьте в сковороду к луку и обжарьте.
Slice the cucumbers.
Нарежьте огурцы.
Fry the turkey fillet in a grill pan for 5 minutes on each side, then cut into cubes.
Филе индейки пожарьте на сковороде-гриль по 5 минут с каждой стороны, затем нарежьте брусочками.
Season with salt, pepper and sour cream with the addition of grain mustard.
Посолите, поперчите и заправьте сметаной с добавлением зерненой горчицы.
Before serving, sprinkle with fresh herbs: dill or parsley.
Перед подачей посыпьте свежей зеленью: укропом или петрушкой.