Wash the buckwheat, check all the necessary ingredients, wash the vegetables, peel the onions, garlic and carrots.
Промойте гречку, проверьте все необходимые ингредиенты, помойте овощи, очистите репчатый лук, чеснок и морковь.
Chop the onion.
Нарежьте репчатый лук.
Grate the carrots on a coarse grater.
Натрите морковь на крупной терке.
Finely chop the garlic.
Мелко нарежьте чеснок.
Fry the buckwheat in a frying pan without adding oil for 2-3 minutes.
Обжарьте гречку на сковороде без добавления масла в течение 2-3 минут.
Transfer the chopped onions and carrots to a preheated frying pan with vegetable oil.
Переложите нарезанный лук и морковь на предварительно разогретую сковороду с добавлением растительного масла.
Add minced meat to the fried onions and carrots.
Добавьте к поджарке из лука и моркови фарш.
Fry the minced meat until cooked for 4-5 minutes, remembering to stir.
Обжаривайте фарш до готовности в течение 4-5 минут, не забывая помешивать.
Add tomato paste, salt, pepper to taste and 1-2 bay leaves to the minced meat.
Добавьте к фаршу томатную пасту, соль, перец по вкусу и 1-2 лавровых листа.
Fill the minced meat with vegetables with water.
Залейте фарш с овощами водой.
Place buckwheat in a frying pan.
Выложите в сковороду гречу.
Add chopped garlic to the buckwheat and fried meat.
Добавьте к гречке и поджарке с мясом нарезанный чеснок.
Simmer the buckwheat until the water has completely evaporated for 15-20 minutes over low heat.
Тушите гречу до полного выпаривания воды в течение 15-20 минут на маленьком огне.
Divide the buckwheat with minced meat into portioned plates and serve.
Разложите гречку с фаршем по порционным тарелкам и подавайте к столу.
Garnish the buckwheat with onions with finely chopped parsley and coarse allspice.
Украсьте гречку с луком мелко нарезанной петрушкой и душистым черным перцем крупного помола.