Place the fish on a baking sheet previously covered with parchment film.
Рыбу разложите на противен, заранее застеленный пергаментной пленкой.
Sprinkle a second layer of carrots and onions on the fish.
Вторым слоем посыпьте морковь и лук на рыбу.
Season the prepared fish and vegetables thoroughly with pepper and salt, sprinkle with the prepared spices, and pour in vegetable oil so that when frying the fish is better soaked.
Заготовленные рыбу и овощи как следует перчим и солим, посыпаем заготовленными специями, поливаем растительным маслом, чтобы при жарке рыба лучше пропиталась.
Coat the fish thoroughly with adjika on top and bake it until golden brown for 30-40 minutes at 200 °C.
Сверху хорошенько промажьте рыбу аджикой и запекайте ее до образования золотистой корочки 30-40 минут при температуре 200 °С.
Serve the soup in deep bowls with some herbs and white bread.
Подавайте суп в глубоких тарелках с небольшим количеством зелени и белым хлебом.