Wash the buckwheat, peel the onions.
Промойте гречку, очистите репчатый лук.
Chop the onion.
Нарежьте репчатый лук.
Pour the buckwheat into a saucepan, pour water into it, add salt.
Гречку пересыпьте в кастрюлю, налейте в нее воду, добавьте соли.
Place the pan on the fire and cook for 20 minutes until the liquid has completely evaporated.
Поставьте кастрюлю на огонь и варите в течение 20 минут до полного выпаривания жидкости.
Transfer the chopped onions to a preheated frying pan with vegetable oil.
Переложите нарезанный репчатый лук на предварительно разогретую сковороду с растительным маслом.
Fry the onion until golden brown for 2-3 minutes. Add salt and pepper to taste.
Обжаривайте лук до золотистого цвета в течение 2-3 минут. Добавьте соль и перец по вкусу.
Transfer the prepared buckwheat to the frying pan.
Переложите на сковороду готовую гречку.
Mix thoroughly and simmer for another 1-2 minutes.
Тщательно перемешайте и тушите еще 1-2 минуты.
Place the buckwheat and onions on small plates. You can serve the dish to the table.
Гречку с луком разложите по небольшим тарелкам. Можно подавать блюдо ко столу.
Buckwheat can be decorated with onions or finely chopped herbs.
Гречку можно украсить луком или мелко нарезанной зеленью.