Place the sausages on a plate along with the peeled onions. Place the pasta on the table. Place the tomato paste in a bowl.
Колбаски положите на тарелку вместе с очищенным луком. Пасту положите на стол. Томатную пасту разместите в пиале.
The first step is to cook the pasta in boiling salted water. Meanwhile, cut the sausage into rings and chop the onion. Heat vegetable oil in a frying pan. Fry the sausages with onions until the onions are translucent. Pour the pasta into the pan, stir and continue cooking for another 5 minutes.
Первым делом нужно сварить в кипящей подсоленной воде пасту. Тем временем нарежьте колбаску колечками, а лук измельчите. Разогрейте в сковороде растительное масло. Обжаривайте колбаски с луком до прозрачности лука. Влейте на сковороду пасту, перемешайте и продолжайте готовить еще 5 минут.
Place the pasta on a plate and garnish with herbs and tomatoes.
Выложите пасту на тарелку и украсьте ее зеленью и помидорами.