Place the trout on a plate. Place garlic, lemon and dill on the table. Place the curd cheese in a bowl and place the caviar in a bowl.
Форель положите на тарелку. Чеснок, лимон и укроп положите на стол. Творожный сыр положите в миску, а икру наложите в пиалу.
Chop the dill and garlic clove. Add curd cheese, dill and garlic to a deep bowl, and then mix until smooth. Cut the trout into small pieces. Place the fish pieces on a plate and top with the mixture. And the final layer of red caviar. Garnish the dish with lemon and serve.
Измельчите укроп и зубчик чеснока. В глубокую миску добавьте творожный сыр, укроп и чеснок, а затем смешайте до однородной массы. Нарежьте форель небольшими кусочками. Выложите на блюдо кусочки рыбы и сверху выложите массу. И заключительный слой красной икры. Украсьте блюдо лимоном и подавайте к столу.
Place the appetizer on a plate and garnish with olives and herbs.
Выложите закуску на тарелку и украсьте оливками и зеленью.