Place the puff pastries on the table. Place the red caviar in a container and place the red fish on a plate. Place the curd cheese in a container.
Слоеные коржи положите на стол. Красную икру поместите в емкость, а красную рыбу положите на тарелку. Творожный сыр разместите в таре.
Cut the smoked fish into thin slices. Divide the curd cheese into two equal parts. Combine one part with cod roe and mix. Place the first cake on the board. Spread with cod roe cheese mixture. Place fish slices on top. Spread the fish with a thin layer of cream cheese. Repeat layers 2 more times. The top layer should be curd cheese. Place the cake in the refrigerator for 120 minutes to soak.
Копченую рыбу нарежьте тонкими ломтиками. Творожный сыр разделите на две равные части. Одну часть соедините с икрой трески и перемешайте. Первый корж выложите на доску. Смажьте смесью сыра с икрой трески. Сверху разложите ломтики рыбы. Смажьте рыбу тонким слоем творожного сыра. Повторите слои еще 2 раза. Верхним слоем должен стать творожный сыр. Поставьте торт на 120 минут в холодильник для пропитки.
Cut a piece of cake and place it on a plate, decorating it with greens and red fish.
Отрежьте кусок торта и положите на тарелку, украсив его зеленью и красной рыбой.