Place pasta, tomatoes, garlic, cheese and parsley on a plate. Place the minced meat on a plate. Place the rice in a bowl. Pour the water and cream into containers. Pour salt into a small bowl.
Макаронные изделия, помидоры, чеснок, сыр и петрушку положите на тарелку. Фарш поместите в тарелку. Рис насыпьте в миску. Воду и сливки вылейте в емкости. Соль насыпьте в маленькую пиалу.
Steam the rice with boiling water for 7 minutes. Add cooked rice, salt, parsley, garlic to the minced meat and mix everything thoroughly.
Рис запаривайте кипятком на протяжении 7 минут. В фарш добавьте готовый рис, соль, петрушку, чеснок и тщательно все перемешайте.
Place pasta nests in a saucepan. Mix water, cream, salt, parsley and garlic. Pour the sauce over the nests, bring to a boil and simmer for 1 minute. The nests have softened a little, put the tomato and minced meat into the nests, check that the sauce covers the pasta, if there is not enough, add water, simmer under the lid for 25 minutes. Finally, sprinkle with grated cheese.
В сотейник выложите макаронные гнезда. Смешайте воду, сливки, соль, петрушку и чеснок. Залейте соусом гнезда, доведите до кипения и проварите 1 минуту. Гнезда немного размякли, вложите в гнезда помидор с фаршем, проверьте, чтобы соус покрывал макароны, если мало - добавьте воды, тушите под крышкой 25 минут. В конце посыпьте тертым сыром.
Place the meatballs on a plate and garnish with herbs and tomatoes.
Выложите тефтели на тарелку и украсьте их зеленью и помидорой.