Place the spaghetti on the table, and place the pork, onions, garlic and cheese on the table. Pour vegetable oil into a glass and pour salt into a container. Place the paste in a container.
Спагетти положите на стол, а свинину, репчатый лук, чеснок и сыр положите на стол. Растительное масло налейте в стакан, а соль насыпьте в емкость. Пасту поместите в емкость.
Cut the meat and onion into small cubes. In a heated frying pan, fry the meat and add the onion. Dissolve tomato paste in a glass of water and pour into meat. Reduce heat, cover and simmer for 40 minutes, then add salt.
Мясо и лук нарежьте мелкими кубиками. На разогретой сковороде обжарьте мясо и добавьте лук. Томатную пасту разведите в стакане с водой и вылейте в мясо. Убавьте огонь, накройте крышкой и тушите 40 минут, затем посолите.
Boil the spaghetti and strain. Spaghetti and meat are ready. Place the dish on a plate and sprinkle with grated cheese.
Спагетти отварите и процедите. Спагетти и мясо готово. Выложите блюдо на тарелку и посыпьте тертым сыром.
Place the dish on a plate and garnish with herbs and tomatoes.
Поместите блюдо на тарелку и украсьте зеленью и помидорами.