Place spaghetti on a plate along with cheese, garlic and tomatoes. Place the canned tuna in a container and place the olives in a bowl. Pour olive oil into a glass. Place salt and pepper into a container.
Спагетти выложите на тарелку вместе с сыром, чесноком и помидорами. Консервированный тунец поместите в тару, а оливки разместите в пиале. Оливковое масло налейте в стакан. Соль и перец насыпьте в емкость.
Boil water in a saucepan, then add salt and spaghetti, cook until done. Drain the finished spaghetti in a colander.
В кастрюле вскипятите воду, а затем посолите и положите спагетти, варите их до готовности. Готовые спагетти откиньте на дуршлаг.
Finely chop the garlic and place in a frying pan heated with olive oil, cook, stirring, for about 1 minute. Place chopped tomatoes in the pan. Warm up for about 2 minutes. Then put the tuna in the tomato and cook it for 3 minutes. Add grated cheese to the sauce, and then salt and pepper the sauce. Reduce the heat under the pan to low and cover the pan with a lid.
Чеснок мелко порубите и выложите на разогретую оливковым маслом сковороду, готовьте, помешивая, около 1 минуты. Выложите в сковороду рубленые помидоры. Прогрейте около 2 минут. Затем положите в томат тунца и готовьте его на протяжении 3 минут. Добавьте в соус натертый сыр, а затем посолите и поперчите соус. Уменьшите огонь под сковородой до минимального и накройте сковороду крышкой.
Place the dish on a plate and garnish with herbs.
Выложите блюдо на тарелку и украсьте его зеленью.