Thaw the fillet and place it on a plate. Place eggs, onions, garlic, and bay leaves in the required portions on a plate on the table. Place flour, cream, salt and pepper on the table in the required portions.
Филе размораживаем и ложем в тарелку. Яйца, лук, чеснок, лавровый лист в нужных порциях ставим на стол в тарелку. Муку, сливки, соль, перец ставим на стол в нужных порциях.
Add finely chopped onion, eggs, salt and pepper to the finely chopped fillet, then mix everything thoroughly. Add flour to the minced meat. Next, place the pancakes in a frying pan and fry them until golden brown, and then turn them over. Add water to 3 tablespoons of cream and mix thoroughly. Place the pancakes back into the pan and pour the sauce over them, add 1 clove of garlic and a bay leaf, and then simmer for 20 minutes.
В мелко порубленное филе добавьте мелко порезанный лук, яйца, соль и перец, затем все тщательно перемешайте. В фарш добавьте муку. Далее выложите оладья на сковородку и жарьте их до золотистой корочки, а затем переверните. В 3 ложки сливок добавьте воду и тщательно перемешайте. Выложите оладья обратно на сковородку и залейте их соусом, добавьте 1 зубчик чеснока и лавровый лист, и затем тушите их 20 минут.
Serve the pancakes on a plate. Add sauce, garnish with herbs and slices of bell pepper. Serve with mashed potatoes or pasta.
Оладьи подаем на тарелке. Подливаем соуса, украшаем зеленью и кусочками болгарского перца. Подаем с картофельным пюре или макаронами.