Place pepper, eggplant, tomato and peeled onion on the table. Place a clove of garlic on the table as well. Place black and red pepper on a plate, and place salt in a separate container.
Перец, баклажаны, помидор и очищенный лук положите на стол. Зубчик чеснока также положите на стол. Черный и красный перец насыпьте в тарелку, а соль насыпьте в отдельную тару.
Bake vegetables in the oven at 180 degrees for 50 minutes. Heat all vegetables with a knife before roasting. Peel the skins from still hot vegetables. Finely chop the baked vegetables. Cut the onion into small cubes. Grate the garlic on a fine grater. Place all ingredients in a container and mix. Add salt, red hot pepper, ground black pepper to them and mix everything. Add vegetable oil, chopped parsley and stir.
Запекайте овощи в духовке при температуре 180 градусов в течение 50 минут. Все овощи перед запеканием прокалите ножом. Очистите еще горячие овощи от шкурки. Запеченные овощи мелко нарежьте. Лук нарежьте мелкими кубиками. Чеснок натрите на мелкой терке. Все ингредиенты выложите в емкость и перемешайте. Добавьте к ним соль, красный острый перец, черный молотый перец и все перемешайте. Добавьте растительное масло, нарезанную петрушку и перемешайте.
Place the vegetables on a plate and sprinkle them with herbs.
Выложите овощи на тарелку и посыпьте их зеленью.