Place chicken liver in a bowl. Peel the carrots and place on a plate along with the onion and butter. Pour salt and pepper into the container. Place the pasta in a bowl.
Куриную печень выложите в миску. Морковь почистите и положите на тарелку вместе с луком и маслом. Соль и перец насыпьте в тару. Макароны насыпьте в миску.
Pour oil into a frying pan, heat it and add finely chopped onion, then add grated carrots. Fry, stirring constantly.
На сковородку влейте масло, разогрейте и добавьте мелко нарезанный лук, затем добавьте натертую на крупной терке морковь. Обжаривайте, постоянно перемешивая.
At this time, rinse the liver, remove fat and veins. Cut into small pieces and add to the fried vegetables, then add salt and pepper and cover the pan with a lid. Meanwhile, cook the pasta as directed in the instructions. When stewing, the liver releases liquid, which is a delicious sauce, so add boiled pasta to the frying pan. Mix everything well and let stand for a couple of minutes.
В это время промойте печенку, удалите жир и прожилки. Нарежьте на небольшие кусочки и добавьте к обжаренным овощам, а затем посолите, поперчите и накройте сковороду крышкой. В это время отварите макароны как указано в инструкции. Печень при тушении выделяет жидкость, которая является вкуснейшим соусом, поэтому отваренные макароны добавьте в сковородку. Все хорошенько перемешайте и дайте постоять пару минут.
Place the dish on a plate and garnish with tomatoes and herbs.
Выложите блюдо на тарелку и украсьте их помидорами и зеленью.