Place pasta in a bowl. Place the minced meat in a bowl. Place cheese, garlic and onion on a plate. Place tomato paste, salt and pepper in a container. Pour vegetable oil into a glass.
Макароны поместите в миску. Фарш положите в миску. Сыр, чеснок и лук положите на тарелку. Томатную пасту, соль и перец поместите в таре. Растительное масло налейте в стакан.
Peel and chop the onion finely and place in a frying pan with vegetable oil. Then add the minced meat, stir and simmer for 10 minutes. Add garlic, salt, pepper, tomato paste and stir. Add pasta to pan and stir. Pour boiling water until the pasta is completely covered with water. Cook the pasta with minced meat, covered, for about 15 minutes. Grate the cheese and add to the pan.
Лук репчатый очистите и нарежьте мелко, и выложите на сковороду с растительным маслом. Затем добавьте фарш, перемешайте и тушите 10 минут. Добавьте чеснок, соль, перец, томатную пасту и перемешайте. Всыпайте макароны в сковороду и перемешайте. Влейте кипяток, чтобы макароны полностью покрылись водой. Готовьте макароны с фаршем под крышкой примерно 15 минут. Сыр натрите и добавьте в сковороду.
Place the pasta on a plate, garnishing it with olives, tomatoes and herbs.
Выложите макароны в тарелку, украсив их оливками, помидором и зеленью.