Place the pasta on a plate. Place the ham on a plate along with the peeled onions and tomatoes. Place the champignons on a plate. Pour salt and pepper into a container, place butter on a plate.
Макароны положите в тарелку. Ветчину положите на тарелку вместе с очищенным луком и помидорами. Шампиньоны положите на тарелку. Соль и перец насыпьте в тару, масло положите на тарелку.
To prepare pasta with ham and champignons, first you need to chop the onion, ham and champignons, grate the tomatoes. Boil the pasta, rinse under water, and then heat a frying pan, melt butter in it, lightly fry the onions, mushrooms and ham. When frying is finished, add the following ingredients - tomato, salt and pepper. Mix with cooked pasta.
Чтобы приготовить макароны с ветчиной и шампиньонами, вначале необходимо нарезать лук, ветчину и шампиньоны, томаты натрите на терке. Отварите макароны, промойте под водой, а затем раскалите сковороду, растопите на ней сливочное масло, слегка поджарьте лук, шампиньоны и ветчину. Когда жарка окончится, добавьте следующие ингредиенты - томат, соль и перец. Смешайте с отваренными макаронами.
Place the dish on a plate and garnish with herbs and tomatoes.
Выложите блюдо на тарелку и украсьте его зеленью и помидорами.