Place smoked meat, ham and hunting sausages on a plate. Place potatoes, cucumbers, tomato paste and herbs on a plate. Place the carrots on the table. Place the lemon on a plate.
Копченное мясо, окорок и охотничьи колбаски положите в тарелку. Картофель, огурца, томатную пасту и зелень положите в тарелку. Морковь положите на стол. Лимон поместите в тарелку.
Finely chop the onion. Grate the carrots on a fine grater. Now fry the onion in vegetable oil. Add carrots to the onions, then cucumbers and then add tomato paste. And lastly, add smoked meat and chopped hunting sausages.
Лук нарежьте мелко. Морковь натрите на мелкой терке. Теперь жарьте лук на растительном масле. К луку добавьте морковь, затем огурцы и после добавьте томатную пасту. И в последнюю очередь добавьте мясо копченое и нарезанные охотничьи колбаски.
Take three and a half liters into a saucepan and place the smoked ham in it, cook for 20 minutes. Meanwhile, peel the potatoes and cut into cubes. Add potatoes to the broth. When the potatoes are ready, pour out the frying and add 6 slices of lemon, then let it simmer well.
В кастрюлю наберите три с половиной литра и поместите туда копченый окорок, варите 20 минут. Тем временем почистите картофель и порежьте кубиками. Положите в бульон картофель. Когда картофель готов высыпите зажарку и добавьте 6 долек лимона, затем дайте хорошо покипеть.
Place the solyanka in a deep plate and decorate it with herbs.
Поместите солянку в глубокую тарелку и украсьте ее зеленью.