Place the liver in a deep plate. Place onion, parsley, garlic and melted cheese on one plate. Place sour cream in a glass, and place salt and pepper in containers.
Печень положите в глубокую тарелку. Лук, петрушку, чеснок и плавленый сыр разместите на одной тарелке. Сметану поместите в стакан, а соль и перец разместите по емкостям.
Add herbs, garlic, salt and pepper to the sour cream, then mix everything.
В сметану добавьте зелень, чеснок, соль и перец, затем все перемешать.
Cut the onion into cubes, fry it in vegetable oil, then add the liver and simmer for 2 minutes. Pour in 75 grams of water, simmer covered for 7 minutes. Add melted cheese and dissolve it. Add sour cream and cheese sauce to the liver, simmer for another 5 minutes and turn off.
Лук нарежьте кубиком, обжарьте его на растительном масле, затем добавьте печень, томите 2 минуты. Влейте 75 грамм воды, тушите под крышкой 7 минут. Добавьте плавленый сыр и распустите его. Добавьте сметано-сырный соус к печени, тушите еще 5 минут и выключайте.
Place the liver in a plate and add herbs and tomatoes to it.
Печень разместите в тарелке и добавьте к ней зелени и помидор.