Place the potatoes in a plate. Cut a piece of cheese and place it on a plate along with the chicken, and place the cream in a semi-deep container. Pour salt and pepper into containers.
Картошку разместите в тарелке. Отрежьте кусок сыра и положите в тарелку вместе с куриным филе, а сливки поместите в полуглубокую емкость. Соль и перец насыпьте в тары.
Cut the chicken fillet and potatoes into slices. First, fry the fillet in a frying pan, then add the potatoes to the frying pan. While the ingredients are frying, make the marinade. Chop the parsley, garlic and add sour cream. Also salt and pepper. Place in a baking dish and sprinkle with grated cheese. Place the dish in the oven for 10 minutes at 180°C.
Куриное филе и картофель нарежьте ломтиками. Сперва обжарьте на сковороде филе, потом добавьте в сковороду картофель. Пока ингредиенты жарятся сделайте маринад. Нарежьте петрушку, чеснок и добавьте сметану. Также соль и перец. Переложите в форму для запекания и посыпьте натертым сыром. Поставьте блюдо в духовку на 10 минут при температуре 180°С.
Place the casserole on a flat plate and garnish with vegetables.
Поместите запеканку на плоскую тарелку и украсьте ее овощами.