Place cheese, butter, eggs, cheese, leeks and herbs on a plate. Pour flour into a deep plate and also pour milk into the plate.
Положите на тарелку сыр, сливочное масло, яйца, сыр, лук порей и зелень. В глубокую тарелку насыпьте муку, а молоко также налейте в тарелку.
Grind the butter, add flour, salt and knead the future dough, add water if necessary. Roll out the dough thinly to fit the mold. Place the dough in a greased pan and press down lightly.
Измельчите сливочное масло, добавьте муку, соль и разомните будущее тесто, при необходимости добавьте воды. Тоненько раскатайте тесто по размеру формы. Поместите тесто в смазанную маслом форму и слегка придавливая.
Preheat the oven in advance. While the oven is preheating, melt the butter in a frying pan over low heat and fry the thinly sliced leeks and add the parsley. Place everything in a bowl and add cheese. Mix everything.
Заранее разогрейте духовку. Пока греется духовка, на медленном огне в сковороде растопите сливочное масло и обжарьте тонко нарезанный лук порей и добавьте петрушку. Все переложите в миску и добавьте сыр. Все перемешайте.
Place herbs and grated cheese into the prepared dough pan. Fill everything with egg and flour. Place chopped tomato on top. And place in the oven for 30 minutes.
В подготовленную форму из теста выложите зелень и натертый сыр. Залейте все яйцом и мукой. Уложите сверху нарезанный помидор. И отправьте в духовку на 30 минут.
Place the pie on a plate and garnish with tomatoes.
Выложите пирог на тарелку и украсьте его помидорами.