Rinse the buckwheat well.
Хорошо промойте гречку.
Boil buckwheat for 20 minutes. For one glass of buckwheat, add two glasses of water. Salt the water. Cook the buckwheat until the liquid evaporates.
Отварите гречку в течение 20 минут. На один стакан гречки добавьте два стакана воды. Воду посолите. Варите гречку до выпаривания жидкости.
Dice the onion and fry in a frying pan.
Нарежьте лук кубиком и обжарьте на сковороде.
Add buckwheat and tomato paste to the onion. Mix everything well and leave to simmer for 5 minutes under a closed lid over low heat.
Добавьте к луку гречу и томатную пасту. Все хорошо перемешайте и оставьте тушиться на 5 минут под закрытой крышкой на медленном огне.
Place the buckwheat in a deep bowl. Garnish the dish with herbs and serve with your favorite bread.
Гречку выложите в глубокую миску. Украсьте блюдо зеленью и подавайте с любимым хлебом.