Place the ribs on a plate, and wash, peel and place the vegetables on the plate. Place the salted cabbage in a deep plate, also place the tomato paste in the plate, and place the cabbage on the table.
Ребрышки поставьте в тарелку, а овощи помойте, почистите и положите в тарелку. Соленую капусту положите в глубокую тарелку, томатную пасту также разместите в тарелку, капусту поставьте на стол.
Pour some sunflower oil into the frying pan. Fry in turn: carrots, onions and peppers. Squeeze 3 cloves of garlic into the pan. At the end, add tomato paste, dilute with water and pour this mixture into the pan. Mix everything well and simmer for 5 minutes.
На сковороду налейте немного подсолнечного масла. Обжарьте по очереди: морковь, лук и перец. Выдавите в сковороду 3 дольки чеснока. В конце добавьте томатную пасту, разбавьте водой и влейте эту смесь в сковороду. Все хорошо перемешайте и потушите 5 минут.
Wash the pork ribs and separate them. Place water and bring to a boil. Add ribs. Cook for 60 minutes after boiling. Peel and dice the potatoes, cut the carrots and peppers into strips, grate the beets, finely chop the onion and garlic, finely chop the cabbage. Add diced potatoes and cook for 10 minutes. Add salted cabbage, after 7 minutes add finely chopped fresh cabbage. Cook everything until done. Place the vegetables from the frying pan into the pan with the borscht.
Помойте свиные ребрышки и разделите их. Поставьте воду и доведите до кипения. Добавьте ребрышки. Варите 60 минут после закипания. Почистите и нарежьте кубиками картофель, морковь и перец порежьте соломкой, свеклу натрите на терке, лук и чеснок мелко порежьте, капусту мелко нарежьте. Добавьте картофель, порезанный кубиками, и варите 10 минут. Добавьте соленую капусту, через 7 минут добавьте мелконарезанную свежую капусту. Все варите до готовности. Овощи с сковороды отправьте в кастрюлю с борщом.
Pour the borscht into a plate and sprinkle it with herbs.
Налейте борщ в тарелку и посыпьте его зеленью.