Wash the eggs and potatoes, boil until tender, cool, and peel. Open the can of corn and drain the liquid. Prepare a beautiful transparent salad bowl.
Куриные яйца и картофель вымойте, отварите до готовности, остудите, почистите. Банку кукурузы откройте и слейте жидкость. Подготовьте красивый прозрачный салатник.
Start cutting food. Cut the salmon into thin slices. Eggs and potatoes - in small cubes.
Займитесь нарезкой продуктов. Семгу порежьте тонкими слайсами. Яйца и картофель — кубиками небольшого размера.
Form a salad. Distribute the potatoes along the bottom of the salad bowl, add a little salt and coat them with mayonnaise. The second layer is corn and mayonnaise. Place chicken eggs and a little salt on top, coat them with the remaining mayonnaise. The top of the salad is pieces of lightly salted salmon.
Сформируйте салат. По дну салатника распределите картофель, немного посолите и промажьте его майонезом. Второй слой — кукуруза и майонез. Поверх выложите куриные яйца и немного соли, промажьте их оставшимся майонезом. Верх салата — кусочки слабосоленой семги.
Decorate the layered fish salad with red caviar before serving.
Слоеный рыбный салат перед подачей оформите красной икрой.